تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
128 بازدید
کد خبر : 229094
چاپ خبر 0 نظر

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی عنوان کرد:

شهرداری تبریز و بهزیستی در خط مقدم رسیدگی به کودکان کار

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی گفت:شهرداری تبریز و اداره‌کل بهزیستی در خط مقدم رسیدگی به کودکان کار هستند و همکاری این دو مجموعه، روند امیدوارکننده‌ای دارد.

به گزارش نوبر،فرگل صحاف‌ابراهیمی به مناسبت هفته بهزیستی با بیان این مطلب، گفت: ساماندهی و رسیدگی به معضل کودکان خیابانی، تابع سیاست‌های مشخصی است و نهادهای مختلف در این خصوص، عهده‌دار وظایف مشخص هستند.

وی اضافه کرد: بهزیستی در خصوص بحث تکدی‌گری، وظیفه‌ای بر عهده‌ ندارد اما در مورد کودکان کار، تکالیف و وظایفی را بر عهده‌ داریم که با همکاری بخش‌های مختلف، از جمله شهرداری تبریز پیگیری می‌کنیم.

صحاف یادآور شد: طبق تفاهم‌نامه، شهرداری تبریز جمع‌آوری کودکان کار را بر عهده دارد و بهزیستی نیز بحث‌های سامان‌دهی و رسیدگی‌های بعدی را پیگیری می‌کند بر این اساس هم‌اکنون ۶٣ کودک در مراکز نگهداری شبانه‌روزی نگهداری می‌شود.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: شهرداری تبریز در خط مقدم سامان‌دهی و رسیدگی به وضعیت کودکان کار است و شهردار تبریز با نگاه ویژه‌ای این موضوع را همراهی می‌کند.

صحاف با بیان اینکه نقش شهروندان در این خصوص حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: کودکان کار توسط افراد سودجو روانه خیابان می‌شوند و هیچ سودی از فروش نمی‌برند بنابرین از شهروندان خواهش می‌کنم اگر دوست دارند این معضل اجتماعی ریشه‌کن شود، از ترحم و دلسوزی برای این کودکان پرهیز کنند و چیزی از این عزیزان خریداری نکنند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص احداث پارک ویژه برای معلولان گفت: جداسازی معلولان به هیچ عنوان، کار منطقی نیست و در سیاست ما نیز چنین چیزی وجود ندارد ما باید سعی کنیم معلولان بدون هیچ تفاوت و فاصله‌ای در کنار افراد عادی جامعه حضور داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.