به گزارش نوبر، یعقوب هوشیار در دیدار با مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه کار فرهنگی در مساجد اثرگذار، مردمی و ماندگار است، اظهار کرد: بودجه فرهنگی شهرداری امسال نسبت به سال گذشته چند برابر شده است.
وی با بیان اینکه تمام زیرساختهای موجود در شهرداری تبریز در اختیار ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان قرار دارد، خاطرنشان کرد: آماده اجرای برنامههای مشترک فرهنگی و آموزشی با محوریت مساجد هستیم و در این راستا از اجرای طرحهای ستاد کانونهای مساجد استان که در قالب پیوستهای فرهنگی شهرداری تبریز تعریف شده باشد، استقبال میکنیم.
وی با بیان اینکه تمامی مربیان و فرهنگسراهای زیر نظر شهرداری تبریز در اختیار برنامههای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان است، گفت: اعتقاد داریم، توسعه پایدار بدون توجه به فرهنگ ممکن نیست.
هوشیار با بیان اینکه همگرایی نهادهای فرهنگی و دینی برای شناسایی و رفع آسیبهای اجتماعی ضرورتی مهم و انکارناپذیر است، افزود: شهرداری تبریز نیز در راستای مسئولیتهای مدنی و رسالت فرهنگی خود در راستای ارتقای فرهنگ عمومی شهر تلاش می کند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: هماکنون حدود ۲۷ هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستایی سراسر کشور فعالیت دارند.
حجت الاسلام والمسلمین کمال الدین خداداده، اظهار کرد: توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری مساجد با ارایه آموزشهای تخصصی در اولویت برنامههای ستاد قرار دارد.
وی با بیان اینکه ارتقای دانش هنری و کار فرهنگی مدیران مسوول و ائمه جماعت مساجد یکی از اقدامات ویژه ستادهای استانی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در کنار دیگر نهادهای فرهنگی و فعال در مساجد به دنبال کار مشترک در جهت ارتقای جایگاه مساجد در معادلات اجتماعی، فرهنگی و … است.
وی با اشاره به اینکه تمامی برنامههای تعریف شده در کانونهای فرهنگی هنری در راستای ایجاد جذابیت در مساجد برای حضور فعال کودکان و نوجوانان در این اماکن امن الهی است، گفت: هماکنون حدود ۲۷ هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستایی سراسر کشور فعالیت دارند که تمامی فعالیتها در سامانه بچههای مسجد قابل دسترسی و رصد است.
خداداده با بیان اینکه بیش از ۱۴۳۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد استان آذربایجان شرقی فعال است، خاطرنشان کرد: این استان و شهر تبریز این قابلیت را دارد که تبدیل به قطب آموزشی، اردویی و اوقات فراغت کشور و منطقه شمالغرب شود.
وی خواستار مشارکت شهرداری تبریز در برگزاری رویدادهای مسجدی با حمایت از کانونهای فرهنگی هنری مساجد شد و افزود: در صورت مشارکت و حمایت شهرداری تبریز، آماده اعطای میزبانی یکی از رویدادهای فرهنگی هنری مساجد کشور به تبریز هستیم.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، مرتضی شفیعی، مدیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان شرقی نیز در سخنانی به ارایه گزارشی از فعالیتها و برنامههای این ستاد در نیمه نخست سال جاری پرداخت و از حمایت شهرداری تبریز در اجرای برنامههای آموزشی ستاد استان تقدیر کرد.
دیدگاهتان را بنویسید