تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ آبان ۱۴۰۱ - ۸:۴۸
106 بازدید
کد خبر : 227340
چاپ خبر 0 نظر

به گزارش نوبر، محمد میلادی با اشاره به دیدار تعدادی از نخبگان سراسر با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: دیدار نخبگان و استعدادهای تحصیلی با رهبر معظم انقلاب اسلامی حاکی از نقش ویژه و مهم در توسعه کشور می‌باشد. میلادی بعنوان عضو استعدادهای علمی برتر کشور با اشاره به اینکه جمعیت حاضر در حسینیه امام

به گزارش نوبر، محمد میلادی با اشاره به دیدار تعدادی از نخبگان سراسر با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: دیدار نخبگان و استعدادهای تحصیلی با رهبر معظم انقلاب اسلامی حاکی از نقش ویژه و مهم در توسعه کشور می‌باشد.

میلادی بعنوان عضو استعدادهای علمی برتر کشور با اشاره به اینکه جمعیت حاضر در حسینیه امام خمینی(ره) بعنوان نماینده نخبگان تنها بخش قلیلی از جمعیت انبوه نخبگان در سراسر کشور بودند که برای نشاندن لبخند رضایت بر سیمای نورانی ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای مدظله العالی با تلاش شبانه روزی درصدد تحقق جامعه تمدن نوین اسلامی می‌باشند.

 عضو تیم دانش آموزی المپیاد جهانی فیزیک در سال ۲۰۰۷ اصفهان ادامه داد: نخبگان در این دیدار مطالبات خود را در عرصه های مختلف با بیان مصادیق مطرح نمودند و رفع موانع بر سر راه حرکت علمی نخبگان را به طور شفاف مطرح و خواستار پیگیری و توجه ویژه از سوی معظم‌له شدند.

عضو سابق شورای ناظر و نشریات دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیان اینکه دیدار نخبگان با رهبر معظم انقلاب اسلامی یک اتفاق تاریخی و اثر گذار در سطح جامعه علمی و دانشگاهی کشور می‌باشد تاکید کرد: باید مسئولان از توان بالا و ظرفیت عظیم نخبگان و جامعه دانشگاهی در پیشرفت و توسعه کشور استفاده بهینه و مشارکت نخبگان در راستای کیفی سازی تصمیمات مهم درباره مردم را در اولویت خود قرار دهند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.