فوتبال آذربایجان روی دور باخت

به گزارش نوبر خبر؛ تیمهای فوتبال پدیده مشهد و تراکتور تبریز امروز شنبه در ادامه مسابقات هفته بیست و چهارم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود پدیده به پایان رسید. در این مسابقه که از ساعت ۲۰:۳۰ در مشهد آغاز شد، حسین مهربان (۵۱) و
به گزارش نوبر خبر؛ تیمهای فوتبال پدیده مشهد و تراکتور تبریز امروز شنبه در ادامه مسابقات هفته بیست و چهارم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود پدیده به پایان رسید.
در این مسابقه که از ساعت ۲۰:۳۰ در مشهد آغاز شد، حسین مهربان (۵۱) و امین قاسمی نژاد (۸۶-پنالتی) برای پدیده و علی فتحی (۷۰) برای تراکتور گلزنی کردند.
پدیده در حالی در این مسابقه به پیروزی رسید که از دقیقه ۲۰ با اخراج مستقیم علی نعمتی، ۱۰ نفره بازی کرد.
پدیده با هدایت مهدی رحمتی با این برد ۳۱ امتیازی شد و در رده هشتم جدول قرار گرفت. تراکتور هم با ۳۳ امتیاز هفتم است در حالی که در صورت برد میتوانست ۳۶ امتیازی شود و به رده چهارم جدول صعود کند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0