به گزارش نوبر، جلسه هماندیشی نخستین جشنواره صنعت غذا، خوراک، نوشیدنی و صنایع وابسته تبریز با حضور علی جهانگیری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد.
جهانگیری در این نشست گفت: برگزاری چنین نمایشگاههایی در استان، علاوه بر شناساندن هرچه بیشتر فرهنگ و رسوم آذربایجان، در توسعه و شکوفایی اقتصادی استان نیز نقش مهمی دارد.
وی بر برگزاری تخصصی این جشنواره و استمرار آن در طول سال تاکید کرد و ادامه داد: برندسازی نام و آوازه تبریز از جمله موضوعات مهمی است که از طریق برگزاری این جشنواره باید مورد توجه قرار گیرد.
جهانگیری با دعوت از تمامی فعالان و اصناف مرتبط با صنعت غذا برای حضور در این جشنواره، اظهار داشت: رقابت برای حضور در جشنواره، در افزایش کیفیت خدمات رستورانها، اشتغالزایی و ایجاد ارزش افزوده نقش موثری خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سابقه درخشان تبریز و آذربایجان در پخت غذاهای محلی، خواستار تلاش بیشتر برای صادرات صنایع غذایی و ثبت ملی غذاهای محلی استان شد.
سید حمید موسوی، رییس ستاد اجرایی این جشنواره نیز با اشاره به اهمیت برگزاری این جشنواره در تبریز گفت: خوشبختانه تبریز در زمینه انواع غذاهای ایرانی و محلی نیز، شهرت ملی و حتی بینالمللی دارد که با توجه به این ظرفیتها میتوان برنامهریزیهای خوبی در زمینه آشنایی هرچه بیشتر مردم با این غذاها و افزایش سهم توسعه اقتصادی استان از قِبل این موضوع انجام داد.
وی خواستار حمایت بیشتر مسئولان از برگزاری این رویداد در تبریز شد و ادامه داد: امیدواریم با برگزاری این جشنواره بتوانیم گام مهم دیگری در مسیر شناساندن و اعتلای هرچه بیشتر فرهنگ ناب و غنی آذربایجان در کل کشور برداریم.
وی همچنین عنوان کرد: تمامی تلاش ما بر این امر معطوف است که در تمامی مراحل برگزاری جشنواره و حتی در اجرا و داوری آن از توان اساتید مجرب و بومی استفاده کنیم.
بهنام بیرامی، دبیر اجرایی جشنواره نیز در این جلسه گفت: این جشنواره با شعار« تبریز، شهر غذا» و با نماد festiv فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی ادامه داد: این جشنواره صرفا متمرکز به مقوله غذا نیست و مدیران، تامینکنندگان، سرمایهگذاران، راهاندازان، سرآشپزان و تمامی مشاغل مطرح در صنعت غذا نیز در آن حضور خواهند داشت.
وی تصریح کرد: این جشنواره در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ برگزار می شود.
دیدگاهتان را بنویسید