تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۸:۱۹
کد خبر : 172196

اهتمام جدی شهرداری در حفظ عنوان “تبریز؛ شهر بدون معتاد متجاهر”

اهتمام جدی شهرداری در حفظ عنوان “تبریز؛ شهر بدون معتاد متجاهر”

به گزارش نوبر، ایرج شهین باهر با بیان شهرداری تبریز از چند سال گذشته حمایت های ویژه ای در تامین هزینه های مرکز ماده ۱۶ داشته است، اضافه کرد: برای راه اندازی مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب بانوان معتاد نیز که اخیرا افتتاح شد، شهرداری منطقه ۶ با صرف اعتباری نزدیک به پنج میلیارد

به گزارش نوبر، ایرج شهین باهر با بیان شهرداری تبریز از چند سال گذشته حمایت های ویژه ای در تامین هزینه های مرکز ماده ۱۶ داشته است، اضافه کرد: برای راه اندازی مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب بانوان معتاد نیز که اخیرا افتتاح شد، شهرداری منطقه ۶ با صرف اعتباری نزدیک به پنج میلیارد ریال، در محوطه‌سازی، جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی مرکز مشارکت کرد.

او افزود: همچنین در راستای ایجاد فضایی شاداب و نشاط‌آور، شهرداری منطقه شش، کاشت درخت و توسعه فضای سبز مرکز ماده ۱۶ را نیز آغاز کرده است.

شهردار تبریز اعلام کرد: در بحث اعتیاد، ورزش یک عامل مهم و بازدارنده است که تلاش کردیم تجهیزات و دستگاه‌های ورزشی را نیز به این مجموعه اضافه و در محوطه نصب کنیم.

ایرج شهین‌باهر تصریح کرد: وظیفه شهرداری تبریز حمایت از تمام شهروندان است و در این راستا و در جهت حفظ شعار “تبریز؛ شهر بدون معتاد متجاهر” همواره در حمایت از مراکز ترک اعتیاد همچون مرکز ماده ۱۶ مشارکت فعالی داریم.

او اضافه‌ کرد: همچنین تلاش داریم با خرید محصولات تولیدی این مراکز، حمایت مضاعف از این افراد و  مجموعه‌ها داشته باشیم.

 

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.