به گزارش نوبر، کامبیز مهدیزاده در آیین امضای تفاهمنامه همکاریمشترک طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه معدن و صنایعمعدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با منطقه ویژه علم وفناوری ربع رشیدی تبریز گفت: آذربایجان در طول تاریخ، سر ایران استو امیدواریم با ایجاد کارگروههای مشترک در بخشهای مختلف، شاهدتسریع فعالیتهای فناورانه در استان باشیم.
وی با اشاره به ظرفیتهای معدنی آذربایجان شرقی و نقش آن در ایجاد اشتغالزایی وشکوفایی اقتصادی جامعه عنوان کرد: آذربایجان، قطب معدنی کشور است که باید باهمدلی و همصدایی، نهایت تلاش لازم برای برای جذب و شناسایی طرحهای فناورانه وموضوعاتی همچون ژئوتوریسم را بکار گیریم.
وی خواستار توجه شرکتهای فناورانه به حفاریهای عمیق معدنی شد و ابراز کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از صاحبان طرحهای این چنینی به صورتویژه حمایت میکند.
مشاور عالی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خودتصریح کرد: تعداد دودکشهای کارخانجات دیگر نشانگر توسعه نیست بلکه فعالیتهایفناورانه و نوآورانه، تعیین کننده شدت و میزان توسعه جوامع در دنیای کنونی هستند.
مهدیزاده از انتشار فراخوان تفاهمنامه مشترک طرح توسعه نوآوریها و فناوریهایحوزه معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری با منطقه ویژه علم و فناوری ربعرشیدی در روزهای آتی خبر داد و ابراز کرد: دبیرخانه دائمی این تفاهم نامه نیز به زودیدر تبریز راهاندازی می شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: امیدواریم با همکاری جوانان متخصص،خوشفکر و کاربلد استان بتوانیم به عقبماندگی آذربایجان در حوزه معدن پایان دهیم.
وی بهبود فضای کسب و کارهای فناورانه را از مهمترین اهداف و اولویتهای معاونتعلمی و فناوری ریاست جمهوری برشمرد و عنوان کرد: تفاهمنامهها باید به اقدامات وبرنامههای عملیاتی منتهی شده و به جلسات کلیشهای و بدون نتیجه، منتهی شود.
مهدی زاده هچنین با انتقاد از برخی سیاسیکاریهایعمدی برای کاهش سرعت فعالیتهای فناورانهدر جامعه عنوان کرد: ما در معاونت علمی و فناوری به دنبال سیاسیکاری نیستیم و انتظار داریم برخی افراد نیز اجازهدهند که علم و فناوری به مسیر اصلی خود در جامعه حرکت کند.
مهدی زاده همچنین از راهاندازی کارخانههای فناوری در بسیاری از استانهای کشور با حمایت ویژهمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: امیدواریم با حمایت توجه مدیران استانی درآذربایجان شرقی نیز به زودی شاهد افتتاح کارخانه فناوری تبریز باشیم.
در این آیین، تفاهمنامه همکاری مشترک طرح توسعه نوآوریها و فناوریهای حوزه معدن و صنایعمعدنی فی مابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی نیزامضا شد.
دیدگاهتان را بنویسید