علیرضا زبردست با اشاره به اینکه استفاده از فناوری روز دنیا در تمامی حوزه ها نقش و اهمیت خود را نمایان ساخته افزود: با انقلاب صنعتی چهارم و ظهور فناوری های نوین در جهان که منشاء شکل گیری هوش مصنوعی، علم روبوتیک، اینترنت اشیاء، محاسبات ابری و نانو تکنولوژی شد، استفاده از این فناوری در اکثر روزنه های زندگی و کاری نمایان و اهمیت خود را بیشتر مشهود کرد.
وی ادامه داد: سازمان های آتش نشانی نیز در راستای بروز رسانی تجهیزات عملیاتی و به ویژه حفظ نیروی انسانی خود از گزند حوادث عملیاتی، نیازمند استفاده از پهپاد های شناسایی حریق و حادثه شد که با تکیه بر این توانایی علمی روز بتوان گامی مثبت در ارایه خدمات ایمنی بهینه به شهروندان کرد.
وی ادامه داد: هوشمند سازی اجرای عملیات اطفاء حریق و نجات جزو اولویت های این سازمان است که اهداف تفاهم نامه نیز بر این محور استوار است و با توجه به پتانسیل بالای مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه ایلخچی که پیشرو در حوزه روبوتیک است، اجرای این طرح در برنامه کاری حوزه معاونت برنامه ریزی سازمان قرار گرفت.
رنجبران رئیس دانشگاه ایلخچی تبریز در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از اجرای این طرح گفت:دانشگاه ایلخچی با تمامی امکانات و بهره مندی از تیم تخصصی در این راستا، آماده همکاری همه جانبه با سازمان آتش نشانی تبریز برای طراحی و ساخت این پهپاد است.
دیدگاهتان را بنویسید