مهدی شیردل در نشست خبری با اصحاب رسانه درخصوص هشتمین سالگرد تاسیس هنرستان نوفکران اعلام کرد: هنرستان کاردانش نوفکران از سال۱۳۹۲ با امکان تحصیل در دو رشته نقشهکشی و برق ساختمان تاسیس شد.
مدیر و موسس هنرستان نوفکران ادامه داد: امسال در هشتمین سالگرد تاسیس هنرستان امکان تحصیل در ۵ رشته کاربردی در هنرستان نوفکران ایجاد شده است که این رشته ها عبارتند از؛ طلا و جواهرسازی، تعمیر موبایل، تعمیر و نصب آسانسور های ساختمان و همچنین دو رشته ای که از سال تاسیس در هنرستان ما وجود داشت.
وی با اعلام اینکه باید دیدگاهی که نسبت به هنرستان و دانش آموزان هنرستان وجود دارد اصلاح شود، گفت: متاسفانه خانواده ها معتقدند دانش آموزان ضعیف باید در هنرستان تحصیل کنند اما این درصورتی است که ما نخبگانی را در همین هنرستان داریم که در مسابقات ملی بارها کسب رتبه کرده اند.
شیردل با بیان اینکه دانش آموزان در این هنرستان به صورت علمی و عملی آموزش میبینند، تصریح کرد: تدبیری که برای آموزش این دانش آموزان اندیشیده ایم باعث شده تا ۷۰درصد دانش آموزان در رشته فارغ التحصیلی خود شاغل شوند.
مدیر و موسس هنرستان نوفکران درخصوص تعامل مستقیم بین صنعت و آموزش و پرورش تشریح کرد: همایش های مشترکی به جهت هدایت دانش آموزان به سمت اشتغال در کارخانه ها بین صنعت و آموزش و پرورش برگزار شد که متاسفانه به دلیل عدم استقبال همکارانمان در بخش صنعت این همایش ها متوقف شدند.
وی رشتههای خود اشتغال را در حل مشکل عدم اشتغال بسیار موثر دانسته و عنوان کرد: عامل مهم عدم اشتغال جامعه ما عدم داشتن مهارت و تخصص افراد است و هنرستان بهترین مکان برای آموزش تخصص به دانش آموزان است.
شیردل با اعلام اینکه۸۰درصد کلاس های هنرستان نوفکران به صورت عملی است، گفت: شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن کلاس ها ضربه سنگینی به آموزش هنرستان وارد کرد که برای جبران این اتفاق درصورت فروکش کردن بیماری کرونا در نظر داریم کلاس های جبرانی در تابستان برگزار کنیم.
مدیر و موسس هنرستان نوفکران در پایان سخنان خود اعلام کرد: امسال ۱۸۰دانش آموز در سه مقطع و در شیفت روزانه درحال تحصیل هستند همچنین ۱۶۰ نفر دیگر نیز در شیفت شبانه که شامل دانش آموزان سن بالا بوده در هنرستان نوفکران تحصیل میکنند.