به گزارش، فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت، سه شنبه، ۱۷بهمن ماه، در سفر به آذربایجان شرقی و در حاشیه آیین بهره برداری از تصفیه خانه شهرک صنعتی بیلوردی با بیان این که در حوزه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بیش از ۵۹۷ طرح زیربنایی در کشور در ایام دهه فجر به بهره برداری می رسد، گفت: از مجموع ۵۹۷ طرح زیربنایی ۱۸ درصد در بخش آبرسانی، ۳۴ درصد در حوزه معابر و دسترسیها و ۸ درصد در بخش تصفیه خانهها است که امروز دو پروژه تصفیه خانه در آذربایجان شرقی به بهرهبرداری رسید.
مقیمی افزود: ظرفیت بازچرخانی آب تصفیه خانههای کشور بیش از ۱۸۶ هزار و ۹۹۸ متر مکعب در شبانه روز است که با به بهرهبرداری رسیدن بیش از ۱۲ هزار و ۲۲۰ متر مکعب در ایام دهه فجر، ظرفیت تصفیه خانهها به بیش از ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز رسید.
وی تاکید کرد: این حجم از اقدامات در بخش تصفیه خانهها پیام بسیار خوبی دارد مبنی بر این که دولت به موضوع محیط زیست توجه ویژهای دارد و به تبع آن در وزارت صمت و سازمان صنایع کوچک نیز در این زمینه توجه زیادی داریم.
مقیمی با بیان این که موضوع نوسازی و بازسازی صنایع یکی از برنامههایی است که وزارت صمت دنبال میکند، گفت: این موضوع یکی از راهکارهایی است که میتوانیم به کاهش مصرف انرژی و کاهش آلایندگی در محیط زیست کمک کنیم.
معاون وزیر صمت با اشاره به این که به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه فجر پروژههای متعددی در استان آذربایجان شرقی تعریف شده است، افزود: ۲۵ پروژه شهرکهای صنعتی با سرمایهگذاری بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان در این ایام به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: یکی از مهمترین پروژههایی که در استان توجه ویژهای به آن شده موضوع تصفیه خانههای شهرکهای صنعتی است که با ۷۰۰ متر مکعب در قالب دو تصفیه خانه شهرک صنعتی بیلوردی و شهرک صنعتی عالی نسب امروز به بهرهبرداری رسید.
یک واحد تولیدی با حضور معاون وزیر صمت در آذربایجانشرقی افتتاح شد
یک واحد تولید انواع کابین، موتور، درب و برخی از قطعات آسانسور با حضور معاون وزیر صمت در شهرک صنعتی بعثت در آذربایجانشرقی افتتاح شد.
این شرکت اولین تولیدکننده پله برقی در آذربایجان شرقی امروز با حضور معاون وزیر صمت در آذربایجانشرقی افتتاح شد.
این شرکت با تکیه بر دانش فنی بالای خود توانسته موتور بدون گیربکس را در استان بومی سازی کند که با محصولات شرکتهای آلمانی برابری میکند و مصرف پایین برق یکی از مزایای این محصول است.
برای این واحد تولیدی ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده و به منظور افزایش ظرفیت تولید مقدمات راه اندازی فاز توسعه نیز در حال انجام است. در حال حاضر حدود ۴۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، برخی از محصولات صنعت آسانسور در سالهای گذشته وارداتی بود ولی خوشبختانه در حال حاضر بسیاری از قطعات آسانسور در این کارخانه تولید میشود و با تولید این محصول از خروج ارز قابل توجهی از کشور جلوگیری شده است.
دیدگاهتان را بنویسید