به گزارش نوبر، سعید غریب خواجه در آیین امضای تفاهمنامه همکاریهای فناورانه و نوآورانه بخشمعدن استان با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به عزم جدی برای شکوفاییظرفیتهای معدنی با سرعتبخشیدن به رشد فناوریهای این حوزه گفت: تا کنون با ظرفیتهای حوزهمعدن با رویکرد سنتی برخورد شده است اما زمانیکه فناوریهای پیشرفته وارد حوزههای صنعتی ازجمله معدن شود، شاهد پیشرفت شتابان و بدون معطلی خواهیم بود.
غریب خواجه به ظرفیتهای نهفته معدنی در استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و ادامه داد: بیش از۵۰۰ میلیون تن ظرفیت صنعت مس، ۴۰ میلیون تن طلا و ۸۰ میلیون تن سنگهای تزئینی نمایانگرصرفاً بخشی از صنایع مرتبط با معدن در استان آذربایجان شرقی است؛ این ظرفیت با ورود نوآوریو فناوری به بخش صنعت میتواند زمینهساز تحولی شگرف و شتاب دهنده توسعه کشور باشد.
وی با بیان اینکه در جریان نمایشگاه سال گذشته رینوتکس، شبکه فناوریهای معدن راهاندازی شد،ادامه داد: امسال با تعاملی که بر اساس این تفاهمنامه همکاری در حمایت از طرحها و ایدههاینوآورانه صورت میگیرد، شاهد درخشش و پیشرفت فناوریهای معدنی خواهیم بود.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه ربع رشیدی بیان کرد: این سازمان به نمایندگی از معاونت علمی وفناوری ریاستجمهوری تلاش میکند تا با ایجاد بستری برای نوآوریها، گامی در جهت توسعهفناوریهای این حوزه و رفع عقبماندگیها بردارد.
دیدگاهتان را بنویسید