به گزارش نوبر، سهراب فیض زاده در مراسم بهره برداری از این نیروگاه افزود: بر اساس سیاست های دولت مبنی بر کاهش مصرف سوخت های فسیلی و جایگزینی آن با انرژی های تجدید پذیر و بهره مندی جامعه از مزایای تامین انرژی و زیست محیطی، این نیروگاه در یک واحد تولیدی مستقر در این شهرک صنعتی راه اندازی شد.
وی اظهار کرد: این نیروگاه در سطح ۵۰۰ مترمربع نصب شده و متشکل از ۳۵ پنل خورشیدی است که با اعتبار بیش از ۴.۵ میلیارد ریال راه اندازی شده و سالانه ۳۰ هزار کیلووات ساعت برق تولید می کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی با اشاره به تقاضای بالای بخش صنعت استان به انرژی برق، گفت: در این استان ۵۷ شهرک صنعتی مصوب وجود دارد که ۵۰ مورد آن در حال بهره برداری است و تلاش می شود زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاران در بخش صنعت فراهم شود.
فیض زاده، ادامه داد: در شهرک های صنعتی استان حدود سه هزار ۵۰۰ واحد صنعتی در حال فعالیت و حدود یک هزار و ۵۰۰ واحد در حال بهره برداری است و تقاضا برای انرژی برق روز به روز بیشتر می شود.
وی با اشاره به اینکه حدود ۳۶ درصد مصرف برق کشور در حوزه صنعت است، یادآور شد: کمبود برخی منابع به ویژه انرژی برق در بخش صنعت از موانع توسعه صنعتی استان بوده و ناترازی موجود بین تولید و تقاضا موجب بروز مشکل در این بخش می شود و اصلی ترین راهکار حل این مشکل، استفاده از نیروهای تجدیدپذیر است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی گفت: بر این اساس با همکاری شرکت توزیع برق استان هفت خاستگاه برای تامین انرژی برق واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی شناسایی شده که چهار مورد آن مورد تایید قرار گرفته است.
فیض زاده، افزود: ۲ مورد از آن ها بارگذاری شده و امید است در روزهای آینده نیز بقیه خاستگاه های مورد تایید بارگذاری و نسبت به واگذاری زمین برای ایجاد نیروگاه های خورشیدی اقدام شود.
وی اظهار کرد: واحدهای صنعتی دارای فضای باز در محوطه خود هستند می توانند برای ایجاد نیروگاه خورشیدی اقدام کنند و این شرکت در این زمینه از آنان حمایت می کند تا بتوان قسمتی از کم ترازی برق را از این طریق تامین کرد.
دیدگاهتان را بنویسید