تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۸:۵۵
255 بازدید
کد خبر : 227196
چاپ خبر 0 نظر

به گزارش نوبر، احمد محرم زاده در بازدید از بزرگراه «اهر-تبریز» اظهار کرد: اکنون پیشرفت فیزیکی و عملیات این بزرگراه در حال تکمیل بوده و ساخت نواقصات آن از جمله پل زیرگذر و روگذر سه راهی هریس، نصب گاردریل، خط کشی مسیر و احداث دوربرگردان‌ها نیز همراه این پروژه در حال اجرا است و تا

به گزارش نوبر، احمد محرم زاده در بازدید از بزرگراه «اهر-تبریز» اظهار کرد: اکنون پیشرفت فیزیکی و عملیات این بزرگراه در حال تکمیل بوده و ساخت نواقصات آن از جمله پل زیرگذر و روگذر سه راهی هریس، نصب گاردریل، خط کشی مسیر و احداث دوربرگردان‌ها نیز همراه این پروژه در حال اجرا است و تا پایان مهرماه سعی خواهیم کرد این بزرگراه بدون نواقص به بهره‌برداری برسد.

 

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پایان سریع پروژه بزرگراه اهر-تبریز یکی از مطالبات مهم و به حق مردم منطقه است، گفت: تاکنون ۸۶/۵ کیلومتر از این بزرگراه به بهره برداری رسیده و عملیات اجرایی ۳/۵ کیلومتر دیگر آن در گردنه گویجه بئل در حال انجام است.

 

محرم زاده در خصوص پیشرفت ساخت تقاطع غیر هم سطح شهرستان هریس نیز افزود: این تقاطع با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی در حال اجرا است و به زودی به بهره برداری می‌رسد.

 

وی همچنین گفت: برای اجرای قطعه ۲-ب، محدوده سه راهی بیلوردی تا سه راهی خواجه حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که در ادامه برای رفع نواقصات و اتمام این محدوده نیز به حدود ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که پیگیر این موضوع هم هستیم.

 

محرم زاده در پایان از چهارخطه شدن بزرگراه «اهر-تبریز» در اینده نزدیک نیز خبر داد و افزود: با توجه به موقعیت ویژه و گردشگری این منطقه و قرار گرفتن این بزرگراه در مسیر طرح آتی آزاد راه تبریز-اهر- بیله سوار به جمهوری آذربایجان، یکی از برنامه‌های اساسی چهارخطه کردن این مسیر می‌باشد./

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.